Boost Instant - Boost je paard in de competitie- Horse Nutrition Project

Boost Instant is een snelle, effectieve en natuurlijke oplossing 🍀 die je paard een energieboost geeft🐴.

Van : 12,50

Gagnez jusqu'à 2 Points de fidélité.

Als dierenarts gespecialiseerd 👩‍⚕️ in paardenvoeding🐴, raad ik Boost instant aan om spiervermoeidheid bij sportpaarden tegen te gaan. Ik raad daarom aan om Boost onmiddellijk toe te dienen na een korte, intensieve inspanning, als voorbereiding op een nieuwe inspanning, of het nu na een eerste springronde is als je er twee op een dag doet, na de eerste etappe van een endurancewedstrijd of tijdens de eerste pauze van een trailrit.

Ken je de vijand van weerstand tegen inspanning en spierherstel? Het is lactaat, geproduceerd door de cellen tijdens de energieproductie in anaerobe modus, een snelle route die geactiveerd wordt tijdens korte, intense inspanningen. De ophoping van lactaat leidt tot wat bekend staat als spiervermoeidheid. Om de effecten ervan te verminderen, kun je lactaat neutraliseren met natriumcitraat of aerobe energieproductiepaden stimuleren.

Carnitine speelt een belangrijke rol bij het sturen van het gebruik van glucose naar de Krebs-cyclus, een cellulaire energieproductieweg zonder lactaatproductie. Het helpt ook bij het transport van vetzuren naar de mitochondriën, die ze omzetten in energie, met name voor spiercellen, waardoor de weerstand tegen inspanning gedurende middellange tot lange perioden wordt bevorderd.

Boost moedigt paarden ook aan om te drinken, dus ze moeten altijd toegang hebben tot schoon water op kamertemperatuur.

⚠️ Voedingssupplementen zijn geen geneesmiddelen en kunnen niet als zodanig worden beschouwd. Het zijn aanvullende hulpmiddelen die geen medicijnen kunnen vervangen. Vraag bij twijfel je dierenarts om advies 👩‍⚕️.

 

👉Paard 1 spuit in de mond een half uur voor de stressvol situatie.

👉Voor de pony 1/2 spuit in de mond een half uur voor de stressvol situatie

⏰Tijdstip van actie min of meer twee uren

👉 Niet in de warmte bewaren.

➡️ Ingrediënten* :

Natriumchloride, magnesiumoxide, propyleenglycol, magnesiumchloride, natriumcitraat

➡️ Analytische bestanddelen:

Vocht 63,1%, Ruwe as 9,4%, Ruwe celstof 0%, Ruw vet 0%, Magnesium 0,2% Natrium 4,4%. 4%, Ruwe celstof 0%, Ruw vet 0%, Magnesium 0,2% Natrium 4,4%

➡️ Sporenelementen (per kg):

Jodium 390 mg

➡️ Vitaminen (per kg):

Vitamine C 100.000 mg, L-Carnitine 49200 mg, Vitamine E 4.. 0 mg, Vitamine A 19900 UI, Vitamine D3 3980 mg

➡️ Plantenextracten (per kg):

Eleutherococcus senticosus 5500 mg

*De bovenstaande informatie wordt alleen ter informatie gegeven en kan niet worden beschouwd als een wettelijke garantie. Volledige technische informatiebladen zijn op aanvraag verkrijgbaar bij: info@hnp-horse.be

 

Vergelijkbare producten

×

Bedankt voor uw bestelling. Je hebt ervoor gekozen om je bestelling af te halen bij een van onze depots. Uw pakket kan daarom niet naar uw huisadres of een ander adres worden verzonden. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afhalen van je pakket.